Laten we samen bouwen aan een brilliant brand!

  06 29 25 95 25   info@novavive.nl

Koralls Kids Care

De basis van eenheid in je uitingen

Brand style guide

Instagram story

Templates

Instagram posts

Templates

Instagram highlight

Templates

Mailchimp nieuwsbrief

Template

Contentstrategie voor kids

Koralls Kids Care is een prachtig bedrijf met een gepassioneerde jonge onderneemster aan het roer. Het is een nanny service die uitsluitend werkt met pedagogiek studenten op HBO- en universitair niveau. De oprichtster, Korall, heeft een duidelijk beeld van waar ze naartoe wil met haar bedrijf. Bij Koralls Kids Care staat de kwaliteit van de nanny’s en de service die ze bieden op nummer één. Korall heeft een oprechte liefde voor kinderen en het is haar missie om ouders niet alleen een oppas te bieden, maar ook om hen extra ondersteuning te bieden via een nieuwsbrief en informatie op haar social media-kanalen.

Korall heeft ons benaderd met de vraag om een nieuwsbrief te ontwerpen, om zo net dat beetje extra service te kunnen bieden aan haar ouders en volgers op social media. Voordat we begonnen met het maken van een template voor de nieuwsbrief en de social media-kanalen van Koralls Kids Care, hebben we geadviseerd om eerst een brand style guide te laten maken. Op deze manier konden we eenheid creëren in haar huisstijl en haar merk herkenbaarheid geven. Korall was enthousiast over ons idee en gaf aan dat ze hier nog niet eerder aan had gedacht.

We hebben een brand style guide voor haar opgesteld aan de hand van haar website en deze vervolgens doorgevoerd in de templates voor haar nieuwsbrief en social media-kanalen. Dit heeft bijgedragen aan de consistentie en herkenbaarheid van haar merk.

Opdrachtgever
Diensten

Brand style guide

Templates Instagram stories

Templates Instagram posts

Templates Instagram highlights

Template Mailchimp nieuwsbrief

Datum

20 april 2023